Lid worden van RKsv Wittenhorst

 

Wittenhorst_MiniF_totaal_juich.jpg

 

RKsv Wittenhorst verwelkomt u, uw zoon of dochter, graag als nieuw lid.


Vrijwilligerstaken

Met deze hoogte van de contributies gaan wij er van uit dat ouders en senioren een bijdrage willen leveren door een vrijwilligerstaak op zich te nemen. RKsv Wittenhorst hanteert hierbij het uitgangspunt dat "vele handen werk licht maken" en dat we gemiddeld uit gaan van een maximale tijdsbesteding van 3 uur per week. Natuurlijk zijn er taken die rechtstreeks met het voetballen te maken hebben, maar ook in de diverse andere commissies bent u met uw kennis en ervaring van harte welkom. Bovendien stellen wij het zeer op prijs als u onze Social Media ( Facebook en Twitter) ondersteunt. Wilt u uw netwerk uitbreiden dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan de Linkedin Groep van onze vereniging.

Aanmelden

Voor de aanmelding kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier. In onderstaande tabel leest u de gegevens van de coördinator, die uw aanmelding graag zal begeleiden. Na ontvangst van de gegevens neemt de coördinator altijd persoonlijk contact met u op. In geval van vragen is de coördinator natuurlijk graag bereid deze te beantwoorden.

Oefentrainingen:

Overweegt u of uw zoon of dochter om te gaan voetballen, dan kunt u ook met een van onderstaande coördinatoren afstemmen dat hij of zij eerst een paar oefentrainingen volgt. Het is belangrijk dat u dat tijdig doet, zodat we uw zoon of dochter goed kunnen begeleiden. Om voor het volgend seizoen in de najaarscompetitie mee te kunnen spelen is het belangrijk dat oefentrainingen plaatsvinden in de maanden april, mei. Om mee te kunnen spelen in de voorjaarscompetitie is het belangrijk om in oktober en november deel te nemen aan oefentrainingen. 

Stichting leergeld Horst aan de Maas 

Leergeld zet zich in voor de schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar uit gezinnen met minimale financiële middelen, die door gebrek aan middelen niet mee kunnen doen met hun leeftijdgenootjes. Ouders of verzorgers van deze kinderen kunnen een beroep doen op hulp van de lokale stichting Leergeld Horst aan de Maas indien zij bepaalde binnen- of buitenschoolse activiteiten niet kunnen betalen. Voor meer informatie: http://www.leergeldhorstaandemaas.nl/


Het aanmeldingsformulier:  

Het aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden. Wij verzoeken u dit volledig in te vullen en aan de coordinator te doen toekomen. Onderstaand treft u de gegevens van de coordinatoren die uw aanmelding in behandeling nemen. Als een positie vacant is wordt uw aanmelding automatisch doorgestuurd naar een vervanger.  

Coördinator Senioren

 

 Lei v.d. Bekerom

 organisatiesenioren@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Veteranen

 

Geert Reijnders

organisatieveteranen@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Dames

 

Ted Beekman

organisatiedames@rksv-wittenhorst.nl

   

Coördinator G Voetbal

 

Liesbeth Gubbels

organisatiegvoetbal@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Zaalvoetbal

 

Dennis Jacobs

zaalvoetbal@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Jeugd

 

 

 

Hoofd Coördinator Jeugd

 

Jeroen Hesen

coordinatorjeugd@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Jeugd Onder 19

 

Vacature

organisatiejeugdonder19@rksv-Wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Jeugd Onder 17

 

Vacature

organisatiejeugdonder17@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Jeugd Onder 15

 

Peter Aarts

organisatiejeugdonder15@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Jeugd Onder 13

 

Marco Niehsen

organisatiejeugdonder13@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Jeugd Onder 11

 

Jeroen Hesen

organisatiejeugdonder11@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Jeugd Onder 9

 

Leon Everaerts

organisatiejeugdonder9@rksv-wittenhorst.nl

 

 

Coördinator Mini Pupillen

 

Vacature

organisatieminipupillen@rksv-wittenhorst.nl